Je beleeft wat met je kleinzoon

Je beleeft wat met je kleinzoon

Een week of wat of geleden liep ik met Daantje over de PC Hooftlaan. Daantje keek vrolijk om zich heen vanuit de buggy, die ik  aangeschaft heb via een of andere FB site waarop dingen vanuit onze omgeving worden aangeboden. Een eigen buggy is toch makkelijker dan het gesjouw met de buggy van dochter Denise. 

Ik liep dus op de laan waarvan de naamgever misschien –evenals zijn tijdgenoot Witte de With- het slachtoffer zou kunnen worden van de geschiedenis. Ter hoogte van nr 35 zag ik en voelde Daan een heel slecht stuk trottoir. Dit noopte mij tot een melding bij Schoon Heel en Veilig dat als onderdeel van de Maassluis App op mijn moderne apparaat staat. Heel gemakkelijk wat dingetjes in typen een fotootje erbij en op verzend klaar is Kees

foto1

Weken hield ik mijn melding de gaten maar er gebeurde niets. Ooit kreeg je wel een melding. Dan zag je op de Schoon, Heel en Veilig App een vinkje met “afgehandeld” dat klopte ook niet want er was nog niets opgelost. Zal een bug in het systeem geweest zijn. Nu is het stil; de melding  is in de slag om efficiency blijkbaar gesneuveld. Nu hoef ik geen uitgebreid antwoord in de trant van:

Wij zijn blij dat uw competentie omgevingsbewustzijn zo goed is ontwikkeld en dat u dit gegeven kunt omzetten in een actie in onze richting. We gaan hiermee aan de slag,  op het moment dat wij een uitbestedingsconstructie aangaan met marktpartijen dan zullen wij alles in het werk stellen om ook dit deel van Maassluis mooier te maken.

Dat hoef ik allemaal niet maar een melding dat er enige voortgang is zou ik op prijs stellen.

Gisteren liep ik wederom met Daantje over de laan die naar de bewoner van het Muiderslot is genoemd en leefde tussen 1581 en 1647. Bij nr 35 leek Daan met meer belangstelling de omgeving waar te nemen. Hij constateerde samen met zijn grootvader dat het trottoir was opgeknapt.

foto2

Ik zou bijna zeggen eind goed al goed maar de communicatie tussen de gemeente en de burger kan beter. Zeker met zo’n Maassluis App

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *